Балістичний Шолом ВК-АСН

17300,00
~~ Балістичний Шолом ВК-АСН створений не лише з крутими функціональними характеристиками, а і великою турботую над Вашим комфортом при його носінні.
Саме така зручність шолому поєднанні з високим рівнем захисту дозволить Вам ще краще виконувати Вашу роботу без зайвих незручностей та проблем.
Обравши шолом ВК-АСН Ви отримуєте не лише адаптивний виріб з можливістю перенесення ваги по всьому об'єму, Ви ще й отримуєте міць та легкість. Ту саму легкість, з якою ви і в подальшому будете переносити всі незгоди та міць, з якою Ви лупите окупантів.
Виготовлений із високоякісного арамідного волокна, що забезпечує захист голови від впливу вибухових хвиль, потрапляння пістолетних куль, рикошетів та захисту при ударяннях чи падіннях.
Шолом має найвищий рівень захисту та стійкий до будь-яких погодних умов.
Високоарамідне волокно, ну або ж UHMWPE (або ж ще так - надвисокомолекулярний поліетилен) при вдалих маніпуляціях хорватських винахідників дозволило забезпечити даний шолом високим рівнем гнучкості, комфортом та мінімізації отримання травм від ударяння чи потрапляння в нього уламків.
*чим більш висока молекулярна маса поліетилену, тим більш міцні властивості він отримує, що і говорити про надвисокомолекулярні маси поліетилену цього шолому.
Саме завдяки використанню високоарамідного волокна вдалось досягти легкості, а значить - мобільності.
Рівень захисту 3 А згідно NIJ 0106.01 (витримує постріли з пістолетів, рикошети, ураження уламками та шрапнелі швидкістю до 700 м/с. (також він відповідає аналогічному стандарту STANAG 2920);
•матеріал - високоарамідне волокно;
•система фіксації шолому на голові ВОА fix system;
•виріз для вух та рейки для кріплення активних навушників на шолом;
•можливість встановлення ПНБ, ліхтариків, окуляр тощо;
•стійкий до будь-який погодних умов;
•м'які подушечки зсередини шолому для м'якого носіння;
Колір: Оліва,Кайот
Розмір: L